Beekse Bergen

Beekse Bergen

Bezoek Safaripark Beekse Bergen en ervaar Afrika gevaarlijk dichtbij in het beste dierenpark van 2013 én 2014, volgens reviewwebsite Zoover! Beleef een safari te voet, met je eigen auto, in een bus of met de boot, allemaal voor 1 prijs.

De wandelsafari is een kilometerslange route die kronkelt via chimpansees, langs olifanten en de leeuwen. De savanne met zebra’s, giraffen en buffels. Ook vind je er speeltoestellen voor eindeloze speelpret. Bij het Kongo Restaurant aangekomen, kun je kiezen voor de safaribus, de safariboot of om via een andere wandelroute terug te lopen.

Het is een groots avontuur om verschillende safarivormen te combineren. Ga op autosafari, stap achter in het park in de bus, scheep vervolgens in op de safariboot en sluit een dagje safaripark al wandelend af. Zo weet je zeker dat je zo veel mogelijk wildlife ontmoet!

Het is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Er worden meer dan 150 diersoorten gehouden, variërend van kleine zoogdieren tot grote vogels. Op uitgestrekte open vlaktes bevinden zich zebra´s, giraffen en struisvogels. Voorts zijn er leeuwen, neushoorns, olifanten en jachtluipaarden.

Binnen een half uur per auto vanaf ons Bed en Breakfast bereikbaar.

 

Lees meer