libro de Visitas

Uitgebreid ontbijtPlattegrond appartement B&B KaatsheuvelVoorzijde Bed en Breakfast Kaatsheuvelzonnig eigen terras

 

Beste gast van Bed en Breakfast Kaatsheuvel.

Heeft u het naar uw zin gehad in onze B&B?

Wij zouden het leuk vinden als u een reactie wilt achterlaten in ons gastenboek.

Hartelijk dank,

Ryanne

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
150 entries.
Marjolein wrote on 4 April 2021 at 14:13
Fijne woning met alle voorzieningen erbij! Warm ontvangst en alles was gezellig in de paassfeer gebracht. Een aanrader! Mooie omgeving voor wandelingen en fietstochten.
Loes wrote on 25 March 2021 at 13:07
Net appartement met eigen ingang. Schoon, alles aanwezig en gastvrouw is zeer gastvrij. Er wordt snel gereageerd op de berichtjes en dingen als eerder komen, wordt flexibel mee omgegaan. Locatie is prima, dicht bij de Loonse en Drunense Duinen!
Koen wrote on 21 March 2021 at 12:29
Erg fijn verblijf, en uitstekende gastvrijheid!
Michelle wrote on 11 March 2021 at 17:39
Netjes, keurig, heel fijn huisje. Ik heb er heel fijn kunnen werken. Ryanne is een fijne verhuurster die snel reageert.
Leo en Tamara wrote on 5 March 2021 at 08:24
Voor een rustig weekendje even de stad uit zijn hebben we genoten van deze plek. Heel verzorgd en compleet (als je graag zelf wilt koken kan je er heel goed uit de voeten) beschut (royaal uitzicht vanuit bed op de hemel en een mooie tuin.) En een zeer attente gastvrouw die ons soms zelfs voor was in het tegemoet komen van onze wensen (zo we konden fietsen lenen omdat we vanwege onze afhankelijkheid van OV anders slecht ergens konden komen in zo'n kort weekend) absolute aanrader!
Annemarie wrote on 28 February 2021 at 16:22
Ryanne is een heel vriendelijke en attente gastvrouw, die een fijn en luxe appartement verhuurt met volop ruimte binnen en buiten. We hebben heerlijk geslapen en het was voor ons een voordeel dat we konden koken. Een volgende keer maken we graag gebruik van de mogelijkheid om buiten op het terras te zitten, door de sneeuw kon dat nu niet. Maar er waren genoeg spelletjes en een tv aanwezig om ons in de avond niet te vervelen, en overdag is er meer dan genoeg te doen in de omgeving. We hebben genoten!
Glenn wrote on 25 February 2021 at 09:20
Fijn verblijf en Ryanne is een hele goede host! Zeker een aanrader!
Ruurd wrote on 5 February 2021 at 09:27
De Airbnb van Ryanne is netjes en schoon. Voorzieningen zoals pannen en servies is er in overvloed en de aanwezigheid van het koffiezetapparaat is erg fijn. Verder is de Airbnb met de auto goed te bereiken en is de omgeving erg leuk.
C wrote on 10 January 2021 at 10:20
Een heerlijk weekendje weg! Prachtig wandelgebied op loopafstand in de Loonsche duinen. Veel attente details in een stijlvol appartement en warm gastvrij contact met Ryanne. Ik kom graag nog eens terug.
Louise wrote on 5 January 2021 at 14:51
Heel fijn huisje, superschoon en met alles wat je nodig hebt. Het bed is echt heerlijk. Verder de Loonse en Drunense duinen in de buurt, waar het heel mooi wandelen is. Ryanne is superlief, een echte gastvrouw. Ik heb hier een week lang met veel plezier doorgebracht.