Zimmer

Extra groot bed

Ruime kamers

Kingsize boxspring

Gratis koffie en thee

Privé terras

Koelkast

Eigen entree

Kamer uit te breiden met familiekamer

De ruime tweepersoonskamer heeft een handgemaakt Scandinavisch kingsize boxspring. Het ergonomische bed is 2.10 m en bestaat uit natuurlijke materialen dit zorgt voor een heel goede nachtrust.

Op het aanrecht vindt u de koffie en thee, voor de kinderen is er siroop, hiervan mag u gratis gebruikmaken. Tevens is er een combi-magnetron, een waterkoker en een Espresso apparaat. In de kamer is ook de badkamer met douche, toilet en wastafel. U heeft altijd beide kamers tot uw beschikking. Er is een schuifpui naar uw terras waar een tuintafel staat met uitzicht op de tuin. In de hal kunt u uw jassen kwijt en staat een koelkast voor uw eigen gekoelde producten. De kamer is via de eigen ingang te bereiken.

In de ruime familiekamer staat een bed die uitgeschoven kan worden zodat er een bed voor 2 personen ontstaat.

In de kast staan diverse spelletjes, een kleine tv met een playstation voor de kinderen, hierop kunnen ze spelletjes spelen en er staat ook wat speelgoed in. Aan de muur hangt een televisie voor u. In deze kamer staat de tafel waar `s morgens het ontbijt geserveerd wordt. Via de hal zijn beide kamers te bereiken.

De badkamer is van alle gemakken voorzien. Een inloop douche, hangend toilet en een wastafel.

Bijkeuken, hal waar u binnenkomt. Hier vindt u de koelkast en de kapstok.