Restaurants near Kaatsheuvel

Uit eten bij een van de restaurants

In de directe omgeving van Kaatsheuvel zijn verschillende restaurants te vinden. Hieronder vindt u een lijst met diverse restaurants.

Borrelrestaurant James in Sprang-Capelle een begrip. Warm, verrassend en absoluut uniek in de omgeving. Bij James kunt u heerlijk eten, gezellig borrelen en ontspannen loungen.

Bij Anton Wat met liefde is bereid, leidt altijd tot gezelligheid! U bent van harte welkom voor een lekkere lunch, een gezellige borrel of een eenvoudig hapje eten in een gemoedelijke sfeer.

Bistro De Leckernij heeft vooral een klassieke, keuken,  veelal komen de ingrediënten uit het Brabantse land. 7 dagen per week geopend met een uitgebreide kaart ook voor de kinderen.

Restaurant De Molen is gevestigd aan de rand van Kaatsheuvel. In de sfeervolle bar kunt u gezellig borrelen, om vervolgens aan tafel te gaan. Het restaurant is geschikt om te lunchen of dineren in een unieke ambiance.

Restaurant Ichi is een Japans restaurant wat gespecialiseerd is in zowel Westerse als Aziatische gerechten. Direct bij binnenkomst ademt het restaurant mede door de ruimtelijke entree en het design de sfeer van grandeur, kwaliteit en puurheid wat onderstreept wordt door onze gerechten bereid volgens de verfijnde moderne culinaire wijze.

Restaurant Sfeerlijk in Sprang-Capelle werkt met producten van seizoen en streek, duurzame visserij en biologisch vlees waarbij kwaliteit, smaak en bewuste prijs voorop staan!

restaurant sfeerlijk

Restaurant ‘t Spoor is een kindvriendelijk gezinsrestaurant met een fantasierijke kaart. In dit voormalig stationskoffiehuis is het goed vertoeven met heerlijke gerechten uit de Franse keuken.

Steakhouse & Tapasbar Grill-ig U kunt hier a la carte dineren of u kiest voor onbeperkt tapas. Het restaurant heeft een kinderspeelkamer, kinderstoelen en diverse kindermenu’s.

Ristorante Isolani in Waalwijk heeft een verzameling van originele Italiaanse gerechten met een accent op de typische Zuid-Italiaanse keuken. Zij laten u kennismaken met de lekkerste gerechten en de sfeer die Italië te bieden heeft.

Café-restaurant De Galgenwiel aan de rand van Waalwijk, u kunt hier heerlijk genieten in het gezellig en sfeervolle restaurant, onder het genot van een drankje of van het uitgebreid menu met verse kwaliteit gerechten.

De Zwammenberg leuk restaurant waar de nadruk ligt op de eigen gekweekte paddenstoelen. In alle rust kunt u hier genieten van de uitgebreide menukaart.

Afhalen of bezorging van restaurants

Lungo pasta en pizza

Tolgahan

Cafetaria de Troef

Dominos